თემაზე “სურსათის უვნებლობა, რეალობა და გამოწვევები’’ ლექცია ჩატარდა » News.GTU.ge



«    ივნისი 2022    »
ორშსამოთხხუთპარშაბკვ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
დაგვიკავშირდით

თემაზე “სურსათის უვნებლობა, რეალობა და გამოწვევები’’ ლექცია ჩატარდა სტუ
5-05-2011, 14:29
თემაზე “სურსათის უვნებლობა, რეალობა და გამოწვევები’’ ლექცია ჩატარდა 5 მაისს საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის მცირე სააქტო დარბაზში ჩატარდა საჯარო ლექცია თემაზე “სურსათის უვნებლობა, რეალობა და გამოწვევები’’.

საზოგადოების წინაშე მოხსენებით გამოვიდნენ სოფლის მეურნეობის სამინისტროს სურსათის უვნებლობის და რისკის სამმართველოს უფროსი, ბიოლოგიურ მეცნიერებათა დოქტორი, პროფესორი ქეთევან ლაფერაშვილი და სოფლის მეურნეობის სამინისტროს სურსათის უვნებლობის და ხარისხის ზედამხედველობის სამმართველოს უფროსი, პროფესორი თენგიზ კალანდაძე.
 
 

ასევე:

  • სტუ კოოპერატივების განვითარების სააგენტოსთან ითანამშრომლებს
  • 150000 ძაღლი და კატა უნდა აიცრას
  • მეუფე ანანიამ წაიკითხა ლექცია “გლობალიზაცია და ტრადიციულობა”
  • საქპატენტისა და USAID-ის ინიციატივის პროგრამის ფარგლებში სტუ-ში ლექცია ჩატარდა
  • განათლების თემაზე ლიტველმა პროფესორმა ლექცია წაიკითხა






  • 

    Wi-Fi
    UMTS
    WiMAX
    CDMA
    EDGE
    Cellular 3,5G
    HSPA
    Mobile WiMAX - 4G
    GSM
    GPRS



      ყველა უფლება დაცულია © Copyright 2009.
    GTU | ელ.ფოსტა: gtunews@gtu.ge